Φωτια Στην Τηνο : Σαν σήμερα το 1940 το καταδρομικό «Έλλη» τορπιλίζεται από - Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (λίγο μετά τις 17.00) στο νησί της τήνου και συγκεκριμένα στην περιοχή λυχναφτιά με τις δυνάμεις . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές. Μεγάλη φωτιά στην τήνο, εκκενώθηκαν οικισμοί.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Κορονοϊός: Î'γωνία για τον 25χρονο που νοσηλεύεται
Κορονοϊός: Î'γωνία για τον 25χρονο που νοσηλεύεται from images32.inewsgr.com
Ανεξέλεγκτη κατακαίει πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε περιοχή με χαμηλή . Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Μεγάλη φωτιά στην τήνο, εκκενώθηκαν οικισμοί. Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από . Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (λίγο μετά τις 17.00) στο νησί της τήνου και συγκεκριμένα στην περιοχή λυχναφτιά με τις δυνάμεις . Μια ομάδα νέων παρουσιάζει τις ομορφιές της τήνου μέσα από την δικιά της οπτική γωνία με στόχο την. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου.

Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (λίγο μετά τις 17.00) στο νησί της τήνου και συγκεκριμένα στην περιοχή λυχναφτιά με τις δυνάμεις . Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από . Ανεξέλεγκτη κατακαίει πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε περιοχή με χαμηλή . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην τήνο. Μεγάλη φωτιά στην τήνο, εκκενώθηκαν οικισμοί. Μια ομάδα νέων παρουσιάζει τις ομορφιές της τήνου μέσα από την δικιά της οπτική γωνία με στόχο την. Καλύτερη η εικόνα, ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις. Ειδικότερα για την πυρκαγιά στην τήνο μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα από την αττική συμπεριλαμβανομένης και μιας ομάδας . Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου.

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (λίγο μετά τις 17.00) στο νησί της τήνου και συγκεκριμένα στην περιοχή λυχναφτιά με τις δυνάμεις . Ανεξέλεγκτη κατακαίει πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε περιοχή με χαμηλή . Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από . Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές. Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως .

Καλύτερη η εικόνα, ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις. Κορονοϊός: Î'γωνία για τον 25χρονο που νοσηλεύεται
Κορονοϊός: Î'γωνία για τον 25χρονο που νοσηλεύεται from images32.inewsgr.com
Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην τήνο. Καλύτερη η εικόνα, ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Μεγάλη φωτιά στην τήνο, εκκενώθηκαν οικισμοί. Μια ομάδα νέων παρουσιάζει τις ομορφιές της τήνου μέσα από την δικιά της οπτική γωνία με στόχο την. Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από .

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου.

Μεγάλη φωτιά στην τήνο, εκκενώθηκαν οικισμοί. Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως . Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην τήνο. Καλύτερη η εικόνα, ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (λίγο μετά τις 17.00) στο νησί της τήνου και συγκεκριμένα στην περιοχή λυχναφτιά με τις δυνάμεις . Ειδικότερα για την πυρκαγιά στην τήνο μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα από την αττική συμπεριλαμβανομένης και μιας ομάδας . Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές. Ανεξέλεγκτη κατακαίει πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε περιοχή με χαμηλή . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ.

Ειδικότερα για την πυρκαγιά στην τήνο μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα από την αττική συμπεριλαμβανομένης και μιας ομάδας . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από . Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου. Πόθεν Έσχες - Μητσοτάκης: 36 ακίνητα σε Î'θήνα, Κρήτη και
Πόθεν Έσχες - Μητσοτάκης: 36 ακίνητα σε Î'θήνα, Κρήτη και from images32.inewsgr.com
Μια ομάδα νέων παρουσιάζει τις ομορφιές της τήνου μέσα από την δικιά της οπτική γωνία με στόχο την. Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (λίγο μετά τις 17.00) στο νησί της τήνου και συγκεκριμένα στην περιοχή λυχναφτιά με τις δυνάμεις . Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Ανεξέλεγκτη κατακαίει πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε περιοχή με χαμηλή . Μεγάλη φωτιά στην τήνο, εκκενώθηκαν οικισμοί. Ειδικότερα για την πυρκαγιά στην τήνο μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα από την αττική συμπεριλαμβανομένης και μιας ομάδας .

Καλύτερη η εικόνα, ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις.

Σημειώνεται ότι το βράδυ έφτασαν ενισχύσεις στο νησί από . Μεγάλη φωτιά στην τήνο, εκκενώθηκαν οικισμοί. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (λίγο μετά τις 17.00) στο νησί της τήνου και συγκεκριμένα στην περιοχή λυχναφτιά με τις δυνάμεις . Μια ομάδα νέων παρουσιάζει τις ομορφιές της τήνου μέσα από την δικιά της οπτική γωνία με στόχο την. Καλύτερη η εικόνα, ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην τήνο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Ειδικότερα για την πυρκαγιά στην τήνο μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα από την αττική συμπεριλαμβανομένης και μιας ομάδας . Ανεξέλεγκτη κατακαίει πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε περιοχή με χαμηλή . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου.

Φωτια Στην Τηνο : Σαν σήμερα το 1940 το καταδρομικό «Έλλη» τορπιλίζεται από - Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου.. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο το απόγευμα του σαββάτου στον παραλιακό οικισμό αγ. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το σάββατο στα λυχνάφτια τήνου. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην τήνο. Μια ομάδα νέων παρουσιάζει τις ομορφιές της τήνου μέσα από την δικιά της οπτική γωνία με στόχο την. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου.